МЕНЮ
Вашата количка

Минерална Вата RIO ALU - ISOVER

Минерална Вата RIO ALU - ISOVER

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Филц от стъклена минерална вата за ненатоварени повърхности, едностранно каширан с негорима пароизолация от алуминиева крафт хартия. Препоръчва се за втори паронепроницаем слой при изолация на дървени скатни покриви, поради отличните пароизолационни свойства на алуминиевата кашировка.Използва се и за лесна и бърза изолация на въздуховоди срещу образуване на конденз. 

 

Дебелина:
- 5 см (14,4 кв.м ролката)

 

Предимства:
- Много добри топлоизолационни свойства
- Огнеустойчивост
- Голяма паропропускливост
- Природосъобразни
- Хидрофобирани
- Дълготрайни
- Устойчиви на насекоми
- Лесен и бърз монтаж

 

* Техническа карта: (виж тук)
* Декларация за експлоатационни показатели: (виж тук)

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

7.60 лв.
цена без ДДС: 6.33 лв.
  • Наличност: В наличност
  • ISOVER
  • Код: 000739
Преглеждания: 7891

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.