МЕНЮ
Вашата количка

Минерална Вата RIO PLUS TWIN - ISOVER

Минерална Вата RIO PLUS TWIN - ISOVER

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Стъклена минерална вата на рула, за ненатоварени топлоизолации. Използва се за топлоизолация на скатни покриви, както и в областта на сухото строителство, за по-добра топлоизолация при изграждане на преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани. Двата слоя могат да се полагат заедно в пълната дебелина на ролката или по отделно – само с половината дебелина. Двата едновременно навити в ролката слоя могат лесно да се разделят на ръка.

Предимства:
- топлоизолация
- пожароустойчивост
- лесен за употреба
- нетоксичен
- еластична
- висока паропропускливост
- екологичен и хигиеничен продукт
- дълготраен (не стареещ) продукт с устойчиви на времето свойства
- устойчив на мухъл, гниене, гризачи и насекоми
- химически неутрален, некорозивен


Характеристики:
- Дебелина: 50 мм
- Покривност: 16,80 кв.м 
- Дължина: 2 бр. х 7000 мм
- Ширина: 2 бр. х 1200 мм
- Топлопроводност: ƛ≤0,040

* Техническа карта: (виж тук)


Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

2.92 лв.
цена без ДДС: 2.43 лв.
  • Наличност: В наличност
  • ISOVER
  • Код: 045795
Преглеждания: 10650

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.