МЕНЮ
Вашата количка

Отдушник VIRTUM UNI 125 - Универсален

Отдушник VIRTUM UNI 125 - Универсален

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Отдушник VIRTUM UNI 125 е универсален, за всякакви керамични или бетонови керемиди. Коминът е изолиран, което не позволява конденз или проникване на вода. Отворът с диаметър ф 125 мм осигурява по-добра вентилация от представените на пазара продукти с ф 110 мм. Иновативната шапка на комина позволява по-добро извеждане на парата. На шапката е монтиран мини нивелир за прецизиране на ъгъла. Комплектът включва основа, комин и гъвкава връзка с редуктор.

*Възможност за кафяв цвят при допълнително запитване.


Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
154.45 лв.
139.00 лв.
цена без ДДС: 115.84 лв.
  • Наличност: В наличност
  • mdm
  • Код: 018756
Преглеждания: 6429

Опции

на 12 вноски по 13.68 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.