МЕНЮ
Вашата количка

Velux Active - KIX 300 EU

Velux Active - KIX 300 EU

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Velux Active следва съвременните технологични тенденции, като предоставя на потребителите базирани на сензори данни за техния вътрешен климат, които никога преди не са били в състояние да получат. Velux Active използва тези данни за автоматично управление на продуктите на Velux чрез мобилното приложението VELUX ACTIVE with Netatmo, за да осигури възможно най-добрия вътрешен климат.

Включва:
- Wi-Fi гейтуей
- Ключ за управление за стена
- Сензор за вътрешен климат

Характеристики:
- Управление със смартфон
- Функция за контрол на група
- Гласов контрол: Hey Google, Apple HomeKit
- Tаймер за вентилация
- Измерване на температурата, влажност и CO2 чрез интелигентен сензор


490.00 лв.
цена без ДДС: 408.33 лв.
  • Наличност: Предстоящо зареждане
  • Velux
  • Код: 0874545
Преглеждания: 481
на 12 вноски по 48.23 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.

Етикети: Velux Active - KIX 300 EU