МЕНЮ
Вашата количка

Капак Рапидо - Креатон

Капак Рапидо - Креатон

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Керамичен капак Rapido на немския производител Creaton, продуктът е със забележителна изработка от най-висок клас, само от естествен материал. Капакът е предназначен за покриване на билата на покриви изградени от керамичните керемиди на Creaton, модел Рапидо.

Характеристики: 
- Дължина: 450 мм
- Ширина: 270 мм
- Тегло: 5.4 кг
- Разход: 2.23 бр / л.м

Продукта се предлага в два цвята: Медно червен и Тъмно кафяв.

ВАЖНО! Бихме искали да Ви информираме, че е възмоно леко разминаване в нюансите на цветовете поради индивидуалната калибрация на всеки монитор.

25.94 лв.
цена без ДДС: 21.62 лв.
  • Наличност: В наличност
  • CREATON
  • Код: 019000
Преглеждания: 2031

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.