МЕНЮ
Вашата количка

Керемида Рапидо - Креатон

Керемида Рапидо - Креатон

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Керамичната керемида Rapido на Creaton разкрива нови хоризонти по отношение на ефективността, разходите и дизайна. Произведена по модерна западна технология, позволява бърз и лесен монтаж, а големият размер на керемидите е предпоставка за минимален разход. 

Съобразно с красивия си естетичен вид, тази керемида е огнеупорна и водонепроницаема, също остава нечуплива дори при ниски температури и чести климатични изменения. Керемидата притежава уникална "Лабиринтна" технология, тя представлява пет специално оформени и особено изразени странични ребра, който предотвратяват проникването на дъждовна вода, дори при силен вятър.

Характеристики:
- Размери: 325 x 502 мм
- Разход : 8,4 кв.м
- Тегло: 4,9 кг
- Палет: 168 бр

Керемидата се предлага в два цвята: Медно червена и Тъмно кафява.

ВАЖНО! Бихме искали да Ви информираме, че е възмоно леко разминаване в нюансите на цветовете поради индивидуалната калибрация на всеки монитор.

4.40 лв.
цена без ДДС: 3.67 лв.
  • Наличност: В наличност
  • CREATON
  • Код: 018996
Преглеждания: 5138

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.