МЕНЮ
Вашата количка

Керемида Баланс - Креатон

Керемида Баланс - Креатон

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Керемида Banalce на Creaton. Гамата "BALANCE" разкрива нови хоризонти по отношение на ефективността, разходите и дизайна. Високо качество и хармонични пропорции, които пасват идеално както на големи, така и на малки  покриви. Лесен монтаж, икономичност и добра защита в резултат на технологията за захващане. Гамата "BALANCE" е една история за успех.

С разход от  само 8.4 плочки / m², CREATON предлага сензационна керемида, която притежава безброй качества и красотата, а в същото време поставя нови стандарти по отношение на ефективност и икономичност. Тези керемиди устояват на статично съпротивление и са изключително надеждни, благодарение на ребрата и крачетата с които се захващат една за друга.


4.15 лв.
цена без ДДС: 3.46 лв.
  • Наличност: В наличност
  • CREATON
  • Код: 040854
Преглеждания: 3643

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.