МЕНЮ
Вашата количка

Гипсокартон Пожароустойчив S GKF - Norgips

Гипсокартон Пожароустойчив S GKF - Norgips

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Пожароустойчиви строителни плоскости. Употребяват се, когато са поставени изисквания за пожарозащита.

Гипсокартонът се състои от гипсово ядро, подсилено със стъклени фибри и глина, обвито със специална трудногорима хартия, която го предпазва от високи температури. Лесни и удобни за разкрояване и монтаж. Монтирането се извършва върху метални конструкции от поцинковани профили или директно фиксирани върху зидария, суха мазилка.


Приложение:
- Леки преградни стени
- Предстенни обшивки
- Стенни облицовки
- Окачени тавани
- Използва се още за камини и места в близост до високи температури. 

Размери:
- 12,5 х 1200 х 2000 мм

* Декларация за експлоатационни показатели: (виж тук)
* Техническа карта: (виж
тук)
Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

14.32 лв.
цена без ДДС: 11.93 лв.
  • Наличност: В наличност
  • NORGIPS
  • Код: 010999
Преглеждания: 8235

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.