МЕНЮ
Вашата количка

Аквапанел Indoor - Knauf

Аквапанел Indoor - Knauf

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Циментова плоскост, която се използва за изграждане на вътрешни стени. Тя е твърда и издръжлива, идеална за мокри и влажни помещения.

Плоскостта е изработена от агрегиран Портландцимент, покрит с мрежа от стъклени влакна, вградена в предната и задната част. 100% водоустойчива и устойчива на плесен и мухъл, тя е негорима с ниски разходи за монтаж. Служи като основа за плочки или други крайни покрития, и е в съответствие с EN 12467 клас 2.

Размери:
- Дължина: 2000 мм
- Дебелина: 12,5 мм
- Широчина: 1200 мм

Предимства:
- Устойчив на плесен
- 100% водоустойчив
- Може да се използва за облицоване с керамични плочки при еднослоен монтаж
- Издържа до 40 кг. облицовка на кв.м. стена
- Устойчив на удар и огъване
- Негорим


* Технически данни: (виж тук)
* Каталог: (виж тук)

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

119.52 лв.
цена без ДДС: 99.60 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KNAUF
  • Код: 017736
Преглеждания: 5272
на 12 вноски по 11.76 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.