МЕНЮ
Вашата количка

Вратичка Ревизионна - Антрацит

Вратичка Ревизионна - Антрацит

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

PVC вратичка за ревизионни отвори. Изработена от висококачествена пластмаса. Осигурява бърз и лесен достъп до покрито оборудване или комунални линии. Подходяща е за употреба и във влажни помещения. Бърз и лесен монтаж.

Характеристики:
- Размери: 200/200 мм, 300/300 мм
- Цвят: Антрацит
- Материал: поливинилхлорид

29.67 лв.
цена без ДДС: 24.73 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 051451
Преглеждания: 944

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.