МЕНЮ
Вашата количка

Бойлер 50 л емайлиран - Елдом WV05039

Бойлер 50 л емайлиран - Елдом WV05039

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Бойлер Елдом 50 л емайлиран е енергоспестяващ с топлоизолация с дебелина над 33 мм от ново поколение полиуретанова система Closed-cells от групата на HFO (хидрофлуороолифините). Тя гарантира минимални топлинни загуби и пести средства. Благодарение на водосъдържател с покритие от износоустойчив циркониев емайл и магнезиев протектор с голяма площ за оптимална защита от корозия за целия обем той има дълъг живот. Бойлерът е снабден с уникална шест степенна защита. 

Характеристики:
- Обем: 50 л
- Емайлиран водосъдържател
- Мощност: 2000 W
- Напрежение: 220-230 V
- Номинално налягане: 0,8 MPa
- Време за загряване от 12° до 65°C: 1,05 часа
- Топлинни загуби: 0.88 kWh/24h
- Диаметър на тръбите (ВиК) 1/2"
- Размери на водонагревателя: диаметър - 387 мм, високина - 760 мм
- Вертикален монтаж
- Тегло: 18 кг
- Гаранционен срок: 5 години пълна гаранция
- Клас на енергийна ефективност (виж тук)
- Инженерна диаграма (виж тук

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

295.00 лв.
цена без ДДС: 245.83 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Елдом
  • Код: 050747
Преглеждания: 944
на 12 вноски по 29.04 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.