МЕНЮ
Вашата количка

Конзолна тоалетна чиния без ръб - ICC 5135MB

Конзолна тоалетна чиния без ръб - ICC 5135MB

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Порцеланова тоалетна чиния за стенен монтаж с метод на обливане Rimless. При този вид тоалетни чинии липсва затворената кухината по която се стича водата от казанчето, осигурявайки по-лесна поддръжка на тази зона.


Характеристики:
- Тегло: 30 кг
- Цвят: Черен мат
- Материал: Порцелан
- Вид оттичане: Задно
- Матод на обливане: Rimless
- Механизъм на седалката: 304 S.S
- Разстояние между отворите за закрепване: 18 см


*В комплекта няма крепежни елементи

499.00 лв.
цена без ДДС: 415.83 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Inter Ceramic
  • Код: 6912123
Преглеждания: 157
на 12 вноски по 49.12 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.