МЕНЮ
Вашата количка

Кухненска мивка 230 - Граниксит

Кухненска мивка 230 - Граниксит

Кухненска мивка изработена от граниксит. Специфична структура на материала, намаляваща шума от падащата в коритото вода. Устойчивост на UV лъчи - цветовете се запазват и при продължително излагане на слънчева светлина. Покритие с висока устойчивост на агресивни препарати от битовата химия (без абразиви), което възпрепятства образуването на петна и отлагания и осигурява лесно и бързо почистване.

Висока степен на антибактериална защита на покритието благодарение на технологията с добавяне на сребърни йони при производствения процес. Има варианти за разпробиване на отвори за стояща смесителна батерия, дозатор за течен сапун, бутон за автоматичен сифон и/или др. уреди и възможните варианти за монтаж на мивката към плот. 

Характеристики:
- Начин на монтаж: за вграждане 
- За база шкаф: 70 см
- Габаритни размери: 95 x 49 см
- Размери на коритото: 55 x 43 см
- Дълбочина на коритото: 21 см
- Монтажен отвор: 93 x 47 см
- Тегло: 21 кг

Включени в комплекта:
- Италиански сифон Ф90 мм с преливник и възможност за допълнително включване на перална/миялна машина
- Хартиен шаблон за изрязване на плота
- Сертификати и инструкции

384.00 лв.
цена без ДДС: 320.00 лв.
  • Наличност: По заявка
  • FAT
  • Код: 0256936
Преглеждания: 91

Опции

на 12 вноски по 37.80 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.