МЕНЮ
Вашата количка

Брокат на прах

Брокат на прах

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Брокат на прах за декорация на стени, подове, мозайка, дърво, стъкло, керамика, глина, картон, нокти и др. Брокатът се добавя към Течен тапет или Японска мазилка, латекс, акрилен лак, лепило, лазурен лак, защитен лак за латекс и др. с цел постигане на декоративен ефект. Едрина на частиците: 0,2 мм. Една опаковка: 50 гр.

Приложение:
- Добавя се към Течен тапет или Японска мазилка.
- Върху готова /боядисана/ повърхност, може да се нанесе слой акрилен лак или лепило с добавка брокат. Нанася се с четка или валяк. Така получената повърхност е устойчива на триене и атмосферни влияния.
- Добавка към латекс - брокатът се поставя само в латекса, който е предвиден за "втора ръка" или финишно покритие. Не е необходимо да се слага в цялото количество латекс. След пълното изсъхване на латекса, стената леко се забърсва със суха кърпа, за да лъснат всички частици.
- Брокат може да се добави и след като боядисването с латекс е приключило и стените са изсъхнали напълно. В този случай се добавя към лазурен лак - водоразтворим, с който се покриват стените.

Разход:
- За декориране на течен тапет/японска мазилка: 20-40 гр брокат на прах в 1 кг /1 кутия/ тапет.
- Като добавка към латекс: 40 гр брокат на прах в 1 л латекс, по желание количеството на броката може да се увеличи или да се смесят различни цветове.
- Добавка към лазурен лак: 50-100 гр брокат на 1 л лак.

*Изображенията са илюстративни! Възможни са разлики в цветовете!

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
3.84 лв.
3.26 лв.
цена без ДДС: 2.72 лв.

Спестявате: 0.58 лв. / бр.

  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 044754
Преглеждания: 16223

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.