МЕНЮ
Вашата количка

Строителен грунд концентрат Dekorator - Мегахим

Строителен грунд концентрат Dekorator - Мегахим

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Продукт на водна основа при който свързващото вещество е водоразредима полимерна емулсия. За укрепване на ронливи основи на вътрешни и външни стени. Заздравява основата и уеднаквява попиващата способност. Подобрява адхезията и намалява консумацията на боя.

Характеристики:
- Разход: 100-150 мл/кв.м
- Разреждане: с вода, 1:10-1:12 в зависимост от основата
- Пълно изсъхване: 3 часа
- Инструменти за нанасяне: валяк, четка или пистолет
- Опаковка: 1 л, 5 л
- Цвят: Прозрачен, след изсъхване

Начин на употреба:
Преди употреба продукта се разрежда с вода в съотношение 1 част грунд към 10 части вода. Разбърква се до постигането на пълна хомогенна смес. Препоръчва се тест на малък участък. Грундът трябва да попие напълно, без да формира гланцов филм. При наличие на гланцов филм се разрежда допълнително с вода. Нанася с четка, валяк или чрез пръскане с пистолет. Грундираните повърхности предварително се почистват механично до здрава основа.

* Техническа карта: (виж тук)
* Декларация за експлоатационни показатели: (виж тук)
* Информационен лист за безопасност: (виж тук)

6.99 лв.
цена без ДДС: 5.83 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Megahim
  • Код: 020566033
Преглеждания: 400

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.