МЕНЮ
Вашата количка

Безцветен воден лак за външни повърхности 3 в 1 – Milesi

Безцветен воден лак за външни повърхности 3 в 1 – Milesi

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Лазурният лак 3 в 1 е иновативен продукт, който е предназначен едновременно за импрегниране, оцветяване, грундиране и лакиране на дървесина. Междинното шлайфане може да се направи след около 4 часа с шкурка № 280 - 320.

Характеристики:
- Опаковка: 5 л
- Разрежда се с вода до 5%
- Нанася се със спрей, четка или валяк

Начин на употреба:
- Преди употреба задължително се разбърква
- Не се препоръчва продукта да се използва при температура под 10 °C, като времето за изсъхване е около  60 минути в зависимост от атмосферните условия
- Ако се използва екзотична или смолиста дървесина, то тя трябва да се почисти старателно
- Разходна норма: 80 - 100 гр. / кв.м 

Разходната норма зависи от вида на материала и начина на нанасяне. Описаните разходни норми са за количество продукт, който е останал върху лакираната повърхност след нанасянето на съответната ръка.

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
166.08 лв.
149.47 лв.
цена без ДДС: 124.56 лв.

Спестявате: 16.61 лв. / бр.

  • Наличност: В наличност
  • MILESI
  • Код: 072425
Преглеждания: 567
на 12 вноски по 14.71 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.