МЕНЮ
Вашата количка

Метален стелаж с 4 рафта

Метален стелаж с 4 рафта

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Метален стелаж с 4 рафта в бял цвят и товароносимост до 50 кг на рафт. Продуктът е с лесен монтаж с болтово сглобяване. Намира приложение в складови помещения, промишлени пространства, мазета, тавани, балкони и др. За съхранение на документи или стоки от битов характер.

Характеристики: 
- Брой рафтове: 4 бр.
- Височина: 145 см
- Ширина: 75 см
- Дълбочина: 30 см
- Цвят: бял
- Материал: метал
- Прахово боядисан
- Болтово сглобяване

44.99 лв.
цена без ДДС: 37.49 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Други
  • Код: 458567
Преглеждания: 117

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.