МЕНЮ
Вашата количка

Зимна течност за чистачки концентрат -60°С - MAROSSA

Зимна течност за чистачки концентрат -60°С - MAROSSA

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Зимна течност за чистачки - синя, концентрирана и ефективна. Течност, която след разреждане с дейонизирана вода, предотвратява замръзването на стъклопочистващата система през зимния период и спомага за добрата видимост. Безпроблемно отстранява остатъци от мазнина и сол, като предпазва лаковото покритие и гумените уплътнения. Не съдържа метанол!

Начин на употереба: Зимната течност за чистачки е концентрат. Разрежда се с дестилирана или дейонизирана вода в съотношение според желаното ниво на ефективност и студозащита. 

Опаковка:
- 0.9 л
- 5 л

3.92 лв.
цена без ДДС: 3.27 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 037824
Преглеждания: 2088

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.