МЕНЮ
Вашата количка

Дюбел за окачен таван W-AN - WURTH

Дюбел за окачен таван W-AN - WURTH

Метален клин анкер за окачени тавани. Подходящ за закрепване на леки таванни облицовки и окачени тавани, метални профили, перфорирани ленти, окачвачи, дървени ленти, дървени летви и др.


Характеристики:
- Размер: Ф6 х 40мм
- Проходен монтаж
- Малка дълбочина на отвора за пробиване
- Малък диаметър на свредлото
- Незабавно натоварване - без изчакване
- Набиване на стърчащия щифт с чук до пълното му прибиране
- Многократно закрепване на неносещи конструкции в бетон (за всички посоки на натоварване)

0.20 лв.
цена без ДДС: 0.17 лв.
  • Наличност: В наличност
  • WURTH
  • Код: 061011
Преглеждания: 134

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.