МЕНЮ
Вашата количка

Гайка - фланшова

Гайка - фланшова

Фланшовите гайки са самоосигурителни и изцяло метални. Фланецът допълнително намалява риска от разхлабване и я прави устойчива на вибрации. Гайката е устойчива на удари, вибрации и динамични натоварвания, а интегрираната шайба разпределя натоварването върху покривната площ на приложението, което допълнително намалява риска от разхлабване върху неравномерни повърхности. Заключващата функция се постига чрез деформация на част от гайката и ще работи гладко, докато достигне деформираната част.


Характеристики:
- Стандарт: DIN 6923
- Материал: стомана
- Покритие: цинково
- Клас на якост: 8.0
- Вид гайка: фланшова
- Размери: М10 и М12

0.09 лв.
цена без ДДС: 0.08 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Код: 041064
Преглеждания: 46

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.