МЕНЮ
Вашата количка

Свредло за метал - Hawera HSS-R DIN 338

Свредло за метал - Hawera HSS-R DIN 338

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Свредло подходящо за пробиване на метал от серията HSS R на производител Hawera. Бургията е подходяща за прецизно пробиване на стомана, чугун, синтеровано желязо, ковък чугун, цветни метали и твърди пластмаси.


Характеристики:
- Свредлото е произведено от високо скоростна стомана съгласно DIN 338
- Цилиндрична опашка за захващане, с два режещи ръба, двуспирално
- Нискотемпературен процес на изработка осигурява висока елестачност и устойчивост на усукване, което намалява риска от счупване особено при размерите с диаметър по-малък от 6 mm

0.42 лв.
цена без ДДС: 0.35 лв.
  • Наличност: В наличност
  • HAWERA
  • Код: 026976
Преглеждания: 733

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.