МЕНЮ
Вашата количка

Битумен грунд - ЕкоГрунд Изомакс

Битумен грунд - ЕкоГрунд Изомакс

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Екогрунд Изомакс е битумен грунд на водна основа, готов за употреба, несъдържащ разтворители, бързосъхнещ 15-30 мин, пожаробезопасен, безвреден за човека и околната среда. Екогрунда е еднокомпонентна полимербитумна суспензия, несъдържаща разтворители, пожаробезопасна, безвредна за човека и околната среда. Осъществява най-важното: здрава и еластична връзка между основата и полаганата хидроизолация.

За грундиране на повърхности преди полагане на битумни мембрани и течни хидроизолации. Може да се полага върху: бетонни и метални повърхности, стари битумни материали, други хидроизолации, циментови замазки, дърво.

Подготовка на основата: Основата трябва да бъде здрава, незамръзнала, подравнена, добре почистена и обезпрашена, без наличие на петна от масла или други понижаващи сцеплението материали.

Инструкции за полагане: Екогрунд „ИЗОМАКС“® е готов за употреба. При по-топло време може да се разрежда с 5% вода. Преди работа разклатете опаковката добре! Екогрунд „ИЗОМАКС“ се нанася в един слой с четка с мек косъм или валяк. Може да се полага и чрез пръскане с подходяща техника за вискозни течности.

Характеристики:
- Опаковка: 5 кг, 18 кг
- Разходна норма: 200 - 400 гр/кв.м, в зависимост от порьозността на основата
- Време за съхнене: 15 - 30 минути при температура 23°С и влажност на въздуха 50%
- Температура на полагане: от 5°С до 35°С

Декларация за експлоатационни показатели (виж тук)

18.96 лв.
цена без ДДС: 15.80 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Изомакс
  • Код: 050539
Преглеждания: 1323

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.