МЕНЮ
Вашата кошница

Топлоотразяващо покритие ИзомаксТерм

Топлоотразяващо покритие ИзомаксТерм

ИзомаксТерм е топлоизолационна боя за открито и закрито, работеща на база физичните закони за отражение на топлинните лъчи – различен и иновативен начин на действие сравнено с традиционната топлоизолация. Полага се като крайно покритие върху външни и вътрешни стени и тавани. Боята е като “огледало” за топлинните лъчи. Вследствие на този отразяващ ефект се елиминира причината за мухъла – конденза и топлинните загуби се свеждат до минимум и се реализира около 26% реална икономия на енергия.

Подготовка на основата: ИзомаксТерм се нанася върху циментови, гипсови, вароциментови повърхности, боядисани с латексови бои стени и тавани, добре залепени тапети и др. Основата за нанасяне на покритието трябва да бъде здрава, суха и чиста. За предотвратяване преразхода на материал, оптимална покривност и гладкост на покритието, повърхностите задължително се грундират с ИзомаксТерм-грунд, при разходна норма около 50 гр/кв.м. При по-порьозни повърхости, грундирането може да е двукратно. При работа върху метал е нужно предварително да се нанесе антикорозионен грунд.

За отстраняване на съществуващ мухъл засегнатите повърхности трябва да бъдат обработени с подходящи препарати за почистване на мухъл и след това изтъркани с шкурка за сигурно премахване на плесента. След това се нанася ИзомаксТЕРМ-грунд.

Полагане на ИзомаксТерм: ИзомаксТерм се нанася с бояджийска четка или влакнест валяк с полиамидни влакна (дължина на влакната 10-13 мм). Преди употреба валякът или четката трябва задължително да се омокрят леко с вода. Валякът трябва винаги да е добре и равномерно напоен с материал, и да се движи без натиск по повърхността. По преценка, материалът може да се разреди с вода около 5% (50 мл вода на 1 кг ИзомаксТерм).  Полагането трябва да бъде на три слоя, за постигане на максимален ефект на топлоотразяване.

Характеристики:
- Разходна норма: 200 гр/кв.м. (за трите слоя)
- Изсъхване на допир: около 30 мин
- Нанасяне на следващ слой: след 3-4 часа
- Може да се оцветява ръчно или машинно с обикновени оцветители за латекс, след тест за съвместимост

Европейска декларация за експлоатациoнни показатели на ИзомаксТЕРМ (виж тук)
Протокол от изпитване в НИИСМ (виж тук)

38.88 лв.
цена без ДДС: 32.40 лв.
  • Наличност: В наличност
  • ®Изомакс
  • Код: 051183
Преглеждания: 84

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОСТАВКА

Доставка с куриер. Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1 до 2 работни дни, но не повече от 10 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката. Продуктите, които са упоменати че са "по заявка" се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш колега, ще се свърже с вас след пускането на заявката. Освен това, срока на доставка може да бъден уточнен в описанието на продуктите, в тези случаи именно той трябва да се вземе в предвид. Фирма "СУХСТРОЙ" ЕООД има договорени отношения с куриерска фирма Еконт и предоставя възможност за доставка до офис на Еконт или до адрес на получателя, предварително зададен от клиента на www.suhstroi.com

С услугата "ПРЕГЛЕД" може да отворите и прегледате съдържанието на пратката, преди да я заплатите, за да се уверите в нейната цялост, както и дали отговаря на предоставеното описание.

СУХСТРОЙ ЕООД носи материална отговорност в случаите на повреда, загуба или кражба на пратката. Отговорността зависи от това дали сте прегледали съдържанието на пратката, преди да я заплатите. Ако не сте се възползвали от опцията "ПРЕГЛЕД" в офис на ЕКОНТ, СУХСТРОЙ ЕООД не носи материална отговорност в изброените по-горе случаи.

Фирмен превоз СУХСТРОЙ. Предлагаме фирмен превоз, чиито цена и срок на доставка се уточнява допълнително, след контакт с нас. Специално за клиенти от гр. Пазарджик - предлагаме безплатна доставка с фирмен превоз на стока в рамките на гр. Пазарджик за покупки над 240 лв., а за покупка на стойност под 240 лв. - цената за доставка е 12 лв.

Получаване от склада. Може да получите поръчката си в склада ни в гр. Пазарджик, 4400 бул. Александър Стамболийски 190. Необходимо е да имате направена поръчка и наш служител да се е свързал с Вас, за да  потвърди кога може да получите стоката.

Запазваме правото си да променим срока за доставка, при възникване на непреодолими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да ви уведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.

Начини за плащане:
- Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
- Банкова сметка
- PayPal


Очаквайте скоро:
- Банкова карта (VISA, MasterCard)
- ePay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.