МЕНЮ
Вашата количка

Хидроизолация Изомраз

Хидроизолация Изомраз

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Хидроизолация Изомраз е специална износоустойчива хидроизолация за тераса, баня и басейн с ефект на топлоизолация. Представлява течна каучукова хидроизолация в различни цветове, с висока UV-устойчивост, на база водна полимер-каучукова дисперсия, минерални пълнители, пигменти и специални добавки. “ИЗОМРАЗ” се полага с армировка от полиестерен воал или стъклофибърна мрежа. Въз основа на 28 години опит, през 2018 г. ИЗОМРАЗ е доразвит и усъвършенстван до еднокомпонентен вариант, което добавя леснота на ползване към качествата на продукта. Може да се използва за открити тераси, басейни и резервоари, бани и мокри помещения, пешеходни зони, сутерени, като миещо се покритие за производствени помещения (вкл. за хранително-вкусова промишленост) и като "Защитна боя” за вертикални бетонови повърхности на открито.

Предимства:
- Образува супергъвкава хидроизолационна мембрана, върху която може да се ходи
- Противохлъзгащ ефект, тъй като покритието е леко грапаво
- Висока UV-устойчивост
- Върху получената хидроизолация могат да се лепят плочки или да се постави декинг
- Идеалното решение за басейни, резервоари, водохранилища и др. постоянно под вода
- Изключително висока адхезия към всякакви основи
- Запазва гъвкавост както при ниски температури (до минус 25°C), така и при високи (до 160°C)
- Минимална температура на втвърдяване на варианта Изомраз 2К (0°C) позволява изпълнението на качествени хидроизолации и през зимата
- Бързо съхне дори и при висока влажност на въздуха
- Незапалим

Подготовка на основата: “ИЗОМРАЗ” може да се полага върху бетон, замазки, мазилки, гипскартон, зидария с изравнени фуги, битумни материали, лят асфалт, метални повърхности /предварително грундирани/, топлоизолационни материали и др. Основите с по-големи пори трябва да се шпакловат предварително с циментова замазка. Основата трябва да бъде суха (влажност под 2%), здрава, добре почистена от прах, нестабилни материали и други понижаващи адхезията вещества.

Полагане:
1. С четка, с дълъг косъм, нанесете “Полимерен грунд ИЗОМРАЗ” върху цялата повърхност. Изчакайте пълното изсъхване на грунда, от 15 – 30 мин.
2. Ъглите и по-големи пукнатини се обезпечават като се постави самозалепваща изолационна лента. При работещи или конструктивни фуги използвайте компенсаторна лента “Изомакс”.
3. Нанесете с четка, слой от ИЗОМРАЗ. След това, веднага залепете армировка от стъклена мрежа/полиестерен воал и я притиснете към основата с помощта на четката, така че да няма гънки. Нанесете отново, малко ИЗОМРАЗ, така че армировката да бъде покрита напълно. Изчакайте пълното изсъхване на положения слой (4 часа при t>23°С).
4. Нанесете с четка изравнителен слой ИЗОМРАЗ и изчакайте изсъхването му. Върху така получената хидроизолация могат да се поставят всички видове облицовки и подови настилки.
5. В случаите, когато хидроизолацията ще бъде крайно покритие на открито в дългосрочен план, трябва да се нанесе още един допълнителен слой цветен ИЗОМРАЗ, който дава допълнителна UV устойчивост.
* Всеки слой ИЗОМРАЗ е дебелина около 1,5 мм.

Характеристики:
- Опаковка: 5 кг, 10 кг, 20 кг (по запитване)
- Цвят: сив. Останалата цветова гама по запитване
- Съхранение при температури не по-ниски от 5°С
- Срок на съхранение: 24 месеца от датата на производство
- Разходна норма: В зависимост от приложението 2 - 3 кг/ кв.м

Техническа карта (виж тук)
Декларация за експлоатационни показатели (виж тук)

41.28 лв.
цена без ДДС: 34.40 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Изомакс
  • Код: 050567
Преглеждания: 2927

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.