МЕНЮ
Вашата количка

Хидроизолационна мембрана за подов сифон Aquastop Flangia - Kerakoll

Хидроизолационна мембрана за подов сифон Aquastop Flangia - Kerakoll

Самозалепващата мембрана за хидроизолация Aquastop Flangia, служи за уплътняване на подови сифони преди полагането на керамични плочки, гранитогрес или естествен камък. Мембраната осигурява непрекъсната хидроизолация. Размера на мембраната позволява лесно и удобно „обличане“ и обмазване с хидроизолация Nanodefense около сифони, смесители и други уязвими на теч места в банята. 


Характеристики:
- Размер: 350 х 350 мм

Промоцията изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
39.62 лв.
35.65 лв.
цена без ДДС: 29.71 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KERAKOLL
  • Код: 064671
Преглеждания: 127

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.