МЕНЮ
Вашата количка

Лента - MultiTape VARIO

Лента - MultiTape VARIO

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Широка, едностранно самозалепваща се еластична графитена лента с висока якост на залепване за осигуряване на плътни връзки при покривни прозорци, тръби и пробиви. Подходяща за запечатване на застъпените листове на мембраната при външно приложение. С UV защита. Работна температура до -10°C. Издръжливост на температури от -30°C до 100°C.

Размери:
- Дължина: 25 м
- Широчина: 6 см

Подходяща за:
- Подходяща за херметично запечатване на преминавания, прониквания и припокривания на мембраната Vario KM Duplex UV.
- За вътрешна и външна употреба.
- Подходяща за изработване на херметични връзки на интелигентната парорегулираща система ISOVER Vario® за припокриване, свързване около прозорци, тръби и други прониквания. Също така е
идеална за запушване на процепи, направени по време на монтажа на мембраната и поддържане на цялостен въздухонепропусклив слой.
- Продуктите ISOVER с лепилото EMICODE® EC1 PLUS са с повече от десет пъти по-ниски емисии, както се изисква от ЕС. По този начин след 28 дни се постигат стойности на TVOC от най-много 60 μg / m³ (вместо критичната за ЕС стойност 1000 μg / m³).
- Дори след първоначалното тестване продуктите продължават да се тестват многократно и на случаен принцип от независими лаборатории по отношение на ЛОС, канцерогенни материали и разтворители. EMICODE-Лепилото върху продуктите ISOVER Vario® е знак за качество с висока устойчивост на околната среда, здравословен въздух в помещенията и много ниски емисии.

* Техническа карта: (виж тук)
* Повече за Система Vario: (виж
тук)

 

104.47 лв.
цена без ДДС: 87.06 лв.
  • Наличност: В наличност
  • ISOVER
  • Код: 015382
Преглеждания: 5553
на 12 вноски по 10.28 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.