МЕНЮ
Вашата количка

Лента - VARIO ANTISPIKE

Лента - VARIO ANTISPIKE

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Лента VARIO ANTISPIKE с UV защита. В случай на монтаж на климатична мембрана VARIO KM DUPLEX върху метална конструкция, пробивите върху мембраната трябва да бъдат уплътнени с лентата Vario AntiSpike. 

Запечатва дупките в подложката, причинени от пирони или винтове в контралетвите. Всяка вода, която попадне, просто се оттича от слабото място в подложката. С дебелина от четири милиметра, тя също така компенсира леки неравности между гредите от долната страна и контралетвите на уплътнението. Ширината от 65 милиметра гарантира достатъчен надвес от двете страни на контралетвите. 

Характеристики:
- Дължина: 20 м
- Ширина: 6,5 см
- Дебелина: 4 мм
- Устойчивост на температура: -40 до +80°C
- Температура на обработка: от -10°C
- Добро залепване
- Компенсира неравностите благодарение на дебелината си от 4 мм
- Водоустойчива и устойчива на дъжд
- UV-устойчива
- Подходящ за вътрешна употреба с регулиращи винтове


* Повече за Система Vario: (виж тук)
81.90 лв.
цена без ДДС: 68.25 лв.
  • Наличност: В наличност
  • ISOVER
  • Код: 019701
Преглеждания: 4391

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.