МЕНЮ
Вашата количка

Битумна паста - MASTIC 23

Битумна паста - MASTIC 23

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Битумната паста се използва за уплътняване и лепене на битумни керемиди, или други материали на битумна основа. Повърхността, която ще се обработва, трябва да бъде задължително суха и почистена от замърсявания.
Пастата се полага с помощта на шпатула на повърхността, като слоя трябва да е  0.5 мм - 1 мм. Да не се използва в близост до открит огън. Да се избягва контакт на пастата с очите и кожата. 

Опаковка: 3.6 кг

Механични свойства:
- Устойчивост при смяна на лепилната връзка, не по-малко: 4kn / m
- Устойчивост на съединителя с бетонна основа, не по-малко: 0.5mpa
- Устойчивост на съединителя с метална основа, не по-малко: 0.8mpa
- Устойчивост на свързването между слоевете, не по-малко: 0.5mpa


Разходната норма е относителна!
При грундиране- 300-600 гр/кв.м.
При лепене 1кг/кв.м.

19.90 лв.
цена без ДДС: 16.58 лв.
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Technonicol
  • Код: 020751
Преглеждания: 5944

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.