МЕНЮ
Вашата количка

Коляно завършващо - Bilka

Коляно завършващо - Bilka

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Завършващо коляно - Bilka. Служи като краен (завършващ) елемент от водосточната тръба.

Производството на частите на системата BILKA се основава на шведска технология и се използва шведска стомана от най-високо качество (0,6 мм), поцинкована от двете страни (275 г/кв.м) и покрита с Prelaq Nova (2×50 микрони). Слоят от Prelaq Nova придава на продуктите значителна гладкост на повърхността, много голяма устойчивост на цвета и значителна устойчивост срещу действието на дъждовната вода и замърсителите в атмосферата.

Петте слоя, които съставят и защитават металната ивица, гарантират устойчивост на корозия на всяка една част и дълъг живот на тези продукти. Това е и причината, поради която системата BILKA предлага гаранция за продължителна устойчивост във времето. Единствената работа, необходима по поддръжката, е лесното почистване на мръсотията от улея.

Размери:
- Диаметър: ф 90 мм, (ф 100 мм по заявка)
- Цвят: RAL 8017

*Продуктът има възможност да се поръча и в други 12 цвята. 

8.15 лв.
цена без ДДС: 6.79 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Bilka
  • Код: 034755
Преглеждания: 1269

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.