МЕНЮ
Вашата количка

Разтворител за почистване ETAC C4H8O2

Разтворител за почистване ETAC C4H8O2

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

При залепването на ъглите, спойлерите и розетките е много важена добрата подготовка на основата, за да стане здраво залепването. Препоръчваме използването на почистващ разтворител етил ацетат, който почиства в дълбочина и премахва всякакви мръстотии, мазни отлагания и други.


Опаковката е 250мл и е достатъчна за почистването на основата за около 10 елемента (ъгли, прави или розетки).

10.00 лв.
цена без ДДС: 8.33 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Други
  • Код: 4578962
Преглеждания: 246

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.