МЕНЮ
Вашата количка

Розетка за каравана /кемпер /лодка

Розетка за каравана /кемпер /лодка

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Розетка за два кабела от ABS пластмаса, предназначена да уплътни кабелите който влизат през покрива или стената. Изработена е от полиетилентeрафталат гликол (PETG) материал с дебелина 3мм, който е ударо устойчив, UV устойчив с цвят опал.

Монтаж:
За да закрепите розетката, просто почистете мястото, на което искате да бъде поставено и залепете с монтажно лепило Moment Fix(не е включено в цената). Подходяща за каравани, яхти, кемпери и др.

Характеристики:
- Аеродинамичен дизайн, без шум от вятър
- Изработено от висококачествена ABS пластмаса
- Тегло – 0,5 кг

Гаранционен срок на стойките е 2 години, като гаранцията се отнася само за производствени дефекти!


16.00 лв.
цена без ДДС: 13.33 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 029673
Преглеждания: 6327

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.