МЕНЮ
Вашата количка

CD Профил - Rigips

CD Профил - Rigips

Профил за стенна конструкция от гипсокартон, изработен от поцинкована стоманена ламарина DX51D+Z, отговаряща на EN10327. Тънкостенен, студено формуван, от горещо поцинкована лента профил, изработен от мека стомана с маса на цинковото покритие 100 гр./кв.м.  Дебелината на стените на профила е 0,56 - 0,64 мм.

Използва се при изграждането на различни конструкции, при монтаж на гипсокартон или окачени тавани. Профилите за гипскартон, увеличават с 50% здравината на стените! Профилът се използва в комбинация с UD Профил.

Размери:
- Височина: 27 мм
- Широчина: 60 мм
- Дължина: 300 см/ 400 см

Употреба:
- Предстенни обшивки
- Преградни стени
- Окачени тавани
- Подпокривни конструкции

* Монтаж на предстенна обшивка: (виж тук)

9.40 лв.
цена без ДДС: 7.83 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Rigips
  • Код: 010399
Преглеждания: 4251

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.