МЕНЮ
Вашата количка

Пано за окачен таван - Зебра

Пано за окачен таван - Зебра

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Гипсово пано за окачен таван СУХСТРОЙ модел Зебра, произведeно от негорими материали. Ламинирано с антистатично PVC фолио за по-лесна поддръжка и алуминиево покритие в задната част, за по-добра топло и влагоизолация. Паното е с висока светлоотразителна способност. В зони, където се прилагат системи за окачени тавани от минерална вата, таванът осигурява допълнително звукопоглъщане и топлоизолация.

Характеристики:
- Дължина: 595 мм
- Ширина: 595 мм
- Дебелина: 7 мм
- Количество в един пакет: 10 бр. / 3,6 кв.м
- Клас на пожароустойчивост: А1
- Покритие: Шарка тип зебра

Разгледайте голямо разнообразие от гипсови пана за растерен окачен таван в нашият каталог от (тук).

9.25 лв.
цена без ДДС: 7.71 лв.
Преглеждания: 988

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.