МЕНЮ
Вашата количка

Бързосвързваща смес на циментова основа WRM 500 - Thrakon

Бързосвързваща смес на циментова основа WRM 500 - Thrakon

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

WRM 500 е бързосвързваща, полимер-модифицирана смес на циментова основа. Съдържа цимент, кварцов пясък и специфични бързофиксиращи добавки. Продуктът не се свива и притежава много добра адхезия към минерални основи. Мразо и водоустойчив. Използва се за ремонти във вътрешни помещения и външни пространства.

От 1 кг суха смес след разбъркване се получава 1,2 кг готов разтвор.

Области на приложение:
WRM 500 осигурява незабавно спиране на течове на вода, дори и под налягане. Запълва пукнатини, дупки и връзки в бетонови конструкции като: водосъдържатели, канали, отходни бункери, басейни, тунели, фундаменти и др. Използва се също и за фиксиране и замонолитване на всякакви скрепителни елементи, тръби и санитария. Осигурява голяма сила и бързина на фиксирането.

Характеристики:
- Опаковка: 4 кг
- Разходна норма: разходът може да варира в зависимост от вида на основата и ширината на обработваната дупка или пукнатина

*Техническа карта (виж тук)

15.70 лв.
цена без ДДС: 13.08 лв.
  • Наличност: В наличност
  • THRAKON
  • Код: 044280
Преглеждания: 2152
Промо пакет - Циментова ремонтна смес

Пакетна цена: 23.40 лв. 24.63 лв.

Спестявате: 1.23 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.