МЕНЮ
Вашата количка

Хидроизолация FLX 385 Hybrid - Thrakon

Хидроизолация FLX 385 Hybrid - Thrakon

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

FLX 385 Hybrid е готова за употреба супереластична, хибридна (PU-технология), пастообразна хидроизолационна мембрана без разтворители.
За хидроизолация на плоски покриви и външни тераси и балкони. UV- устойчива, премахва пукнатини в основата (до 1 mm). За безшевна и безфугова хидроизолация на хоризонтални и вертикални повърхности дори и при наличие на стояща вода. Полага се върху всички сухи и здрави минерални основи, стари рулонни битумни хидроизолации, подови замазки и др.

След нанасяне и изсъхване продуктът е с висока белота, което способства за отразяване на слънчевите лъчи и по този начин намалява топлопоглъщането на основата. Не съдържа разтворители.

Области на приложение:
FLX 385 Hybrid се използва за хидроизолация на тераси, балкони, плоски покриви, замазки и др. минерални основи, залепяне на водоплътни ленти в ъгли или запълване на пукнатини или фуги в минерални основи.

FLX 385 Hybrid се полага върху всички минерални основи като бетон, порест бетон, варо-циментови мазилки, циментови замазки, полиуретанови и битумни рулонни хидроизолации (мембрани) с или без посипка, керамични плочки и др. покрития от естествен и изкуствен камък, метални основи - алуминии, поцинкована ламарина, медна ламарина, стъкло, поликарбонатни плоскости.

Характеристики:
- Опаковка: 4 кг, 12 кг
- Цвят: бял
- Разходна норма: 0,8 - 1,5 кг/кв.м за 1 mm слой /според основата/

*Техническа карта (виж тук)

69.00 лв.
цена без ДДС: 57.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • THRAKON
  • Код: 044265
Преглеждания: 2780

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.