МЕНЮ
Вашата количка

Саморазливна Нивелираща Замазка - Nivello Quattro

Саморазливна Нивелираща Замазка - Nivello Quattro

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Саморазливна нивелираща смес на калциево-сулфатна основа, идеална за създаване на равнинни повърхности с дебелина на слоя от 1 до 20 мм. Подходяща за подово отопление, както и преди полагане на плочки и подови настилки от всякакъв вид. Устойчива на натоварване от столове на колелца, само за вътрешно приложение.

Употреба:
Прясно разбърканата нивелираща смес се разлива върху основата и се разпределя в желаната дебелина с помощта на ракел, след което, въвлеченият в нея въздух се отстранява чрез валиране с иглен валяк. Сместа се самозаглажда. Баумит Нивело Куатро може да се полага и машинно - с шнекова помпа, при непрекъснато подаване на материал.

Характеристики:
- Опаковка: 25 кг
- Съхранение: 12 месеца
- Плътност на сухата смес: ок. 1286 кг/м³
- Максимална дебелина: 20мм
- Минимална дебелина: 1мм
- Разход: ок. 1.5 кг/м²/мм
- Покриваемост: ок. 16.5 м²/торба 1 мм дебелина
- Клас на якост: C20 F6
- Направна вода: ок. 6 л/торба
- Едрина на зърното: 0.31мм
- Палет: 1 палет = 48 торби = 1 200 кг

Техническа карта: (виж тук)
Инструкция за безопасност: (виж тук)

30.00 лв.
цена без ДДС: 25.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Baumit
  • Код: 013927
Преглеждания: 4538

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.