МЕНЮ
Вашата количка

Карбонов блок филтър BL10

Карбонов блок филтър BL10

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Карбоновият блок филтър BL10 е от пресован активен въглен, позволяващ дълбока филтрация за по-ефективно пречистване. Продуктът премахва свободния хлор и до 85% от намиращите се във водата летливи органични субстанции, неприятният вкус и мирис на водата. Отлична филтрация, нисък спад на налягане, дълъг живот. Високото качество на изработка и двойната мрежеста плетка на филтъра предотвратяват изпускането на прашинки активен въглен. Картриджът е съвместим с филтърни колони с размер 10 инча. Преди употреба е необходимо, да се постави под течаща вода, за да се промие добре. Не се препоръчва използването му за микробиологично замърсена вода. 


Характеристики: 
- Размер: 25,1 x 6,8 см (9 7/8" x 2 1/2");
- Спад на налягане: 0,14 бара;
- Работно налягане: до 6,0 бара
- Производителност: до 5 л/мин.
- Работна температура на водата: от +2 до + 55 °С
- Живот на патроните: от 3-6 месеца (зависи от качеството на пречистваната вода)
- Материал на капачките: полипропилен;
- Материал на мрежата: полипропилен;
- Одобрен за контакт с питейната вода;
- Задържа повече замърсявания, което е фактор за по-дълъг живот;
- С до 25 % по-голям брой ефективно действащи активни центрове, в сравнение с другите филтри; 

10.50 лв.
цена без ДДС: 8.75 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Aquafilter
  • Код: 057031
Преглеждания: 81

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.