МЕНЮ
Вашата количка

Таблетирана сол - Saltech Plus

Таблетирана сол - Saltech Plus

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Сол на таблетки SALTECH се използва за омекотяване на вода. Когато ежедневно се използва вода съдържаща варовик в бизнеса, както и в домакинството, тя оставя след себе си варовикови отлагания, които могат да доведат до по-високи разходи за енергия, поддръжка и дори до сериозни щети.


Чрез използването на специално оборудване йонообменниците премахват калциевите и магнезиевите йони, като ги заменят с натриеви йони, което води до омекотяване на водата. Меката вода намалява разходите за енергия и поддръжка и могат да бъдат избегнати сериозните щети, също така се удължава живота на домакинските уреди.


Солните таблетки SALTECH отговарят на стандартите EN 973: 2009 тип A, EN 14805: 2008, тип 1 и Регламент (ЕС) № 528/2012 на Европейския парламент на пазара и съвета.


Характеристики:
- Опаковка: 25кг
- Съдържание на натриев хлорид: 99,9%


*Не е подходящ за консумация от човека и за храна на животни

*Срок на годност: неограничен (при правилно съхранение)

*Начин на съхранение: На сухо място, при плътно затворена опаковка

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
25.62 лв.
23.06 лв.
цена без ДДС: 19.22 лв.

Спестявате: 2.56 лв. / бр.

Преглеждания: 1277

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.