МЕНЮ
Вашата количка

Дренажен Канал - Devorex PVC

Дренажен Канал - Devorex PVC

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

PVC дренажен канал Devorex. Изработен от висококачествена пластмаса, сертифицирана за устойчивост на натоварване до 1,5 тона.


Предимства:

- Притежава система против подхлъзване.

- Подобрена формула за изключителна здравина и устойчивост на материала на сурови атмосферни условия.

- Single click заключващ механизъм.

- Бърз и лесен монтаж чрез директно полагане на каналите без отстраняване на решетките и без необходимост от специализирани инструменти.

- Устойчива конструкция.

- Гъвкавост при свързване, с възможност за четиристранна връзка без нужда от допълнителни фитинги, както и страничен или вертикален дренаж.


Характеристики:
- Дължина: 50 см
- Ширина: 13 см
- Дълбочина: 5 / 9 см

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
16.26 лв.
14.63 лв.
цена без ДДС: 12.20 лв.
  • Наличност: В наличност
  • DEVOREX
  • Код: 022557
Преглеждания: 5202

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.