МЕНЮ
Вашата количка

Цветна фугираща смес - Baumacol PremiumFuge

Цветна фугираща смес - Baumacol PremiumFuge

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Цветна минерална фугираща смес, еластична, с външно и вътрешно приложение. Водо и мразоустойчива, не реагира с хранителни продукти. Подходяща за запълване на фуги с широчина от 1 мм до 8 мм, за стени и подове, за фаянс, други строителни плочи, мозайки. 

Разход: 
- Около 0,5 - 0,9 кг/кв.м - в зависимост от размера на плочите и широчината на фугите.

Технически данни:
- Опаковка: 2 кг
- Необходимо количество вода: около 0,24 - 0,26 л/кг (= 30 %)
- Време за отлежаване: около 5 минути
- Време за ползване на готовата смес: около 1 час
- Широчина на фугата: от 1 до 8 мм, без пукнатини


Полагане:
Фугата да не се мокри предварително. За избягване на петна по фугата, лепилото следва да е много добре изсъхнало. Баумит Премиум фугираща смес се нанася посредством гумена шпакла, диагонално спрямо разположението на фугата. Керамичното покритие се почиства след около 5 – 15 минути с чиста вода и мека гъба. След изсъхване, още веднъж с чиста вода се почиства останалият върху плочките циментов филм. Плочките с вече положената фугираща смес следва да се пазят за около 24 часа от механично натоварване (да не се ходи върху плочките).

* Техническа карта: (виж тук)
* Информационен лист за безопасност: (виж тук)
10.08 лв.
цена без ДДС: 8.40 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Baumit
  • Код: 012142
Преглеждания: 4402

Опции

Промо пакет - Фугираща смес

Пакетна цена: 41.52 лв. 43.70 лв.

Спестявате: 2.19 лв.

Опции

Цветна фугираща смес - Baumacol PremiumFuge

Цветна фугираща смес - Baumacol PremiumFuge

Цветен силикон - Baumacol

Цветен силикон - Baumacol

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.