МЕНЮ
Вашата количка

Течна хидроизолация - Baumacol Proof

Течна хидроизолация - Baumacol Proof

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Еднокомпонентно трайноеластично хидроизолационно покритие за безфугово хидроизолиране на вътрешни помещения под керамични покрития. Цвят - жълт.


Употреба:

Нанася се на два пласта с обща дебелина 1 - 2 мм, директно от опаковката чрез подходящ валяк в равномерен слой по цялата основа.  Необходимо е предварително грундиране с Баумит Грунд. Между отделните ръце на нанасяне покритието трябва да е достатъчно изсъхнало. В областта на преходите между стена-стена и стена-под се полага уплътнителна лента Баумакол Страп. В областта на сифони се полага маншет за сифони, в случаите когато не е комплект със сифона, а при водоотводни тръби – уплътнителен маншет. 


Разход:
- около 1.5 кг/м2 на 1 мм дебелина на слоя


Как бързо да ремонтираме банята с продукти Baumit ? 

Техническа карта (виж тук)

Информационен лист за безопастност (виж тук)

109.20 лв.
цена без ДДС: 91.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Baumit
  • Код: 014143
Преглеждания: 9569

Опции

на 12 вноски по 10.75 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.