МЕНЮ
Вашата количка

Бойлер 7 л за монтаж под мивка - Елдом 72324PMP

Бойлер 7 л за монтаж под мивка - Елдом 72324PMP

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Бойлерът 7 л на Елдом 72324PMP е енергоспестяващ с минимални топлинни загуби, благодарение на перфектна топлоизолация от плътен ЕКО пенополиуретан. Изработен по иновативна формула износоустойчив циркониев емайл и антикорозионна катодна защита. Изключително удобен за вграждане в кухненска мебел. Подходящ за монтиране в помещения без водопроводна инсталация за топла вода.

Характеристики:
- Монтаж: под мивка
- Управление: Механично управление
- Водосъдържател: Eмайлиран
- Обемна група: 7
- Номинална мощност: 1,5 kW
- Номинално налягане: 0.7 MPa
- Клас на енергийна ефективност: B
- Годишно потребление: 95 (kWh/годишно)
- Товаров профил: 3XS
- Височина/Ширина/Дълбочина: 340 x 385 x 288 мм
200.08 лв.
цена без ДДС: 166.73 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Елдом
  • Код: 063479
Преглеждания: 319
на 12 вноски по 19.69 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.