МЕНЮ
Вашата количка

Проточен бойлер - Е71

Проточен бойлер - Е71

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Предвиден за монтаж към масовите битови електроинсталации (със захранващи проводници 2,5 кв.мм / 16А). С включването на допълнителен нагревател се постига по-висока температура на водата при по-голям дебит. Загрява водата в момента, в който тя преминава през уреда, така че вероятността за топлинни загуби от водосъдържателя е напълно елиминирана.

Защита срещу поражение от електрически ток - всички  тоководещи  и метални елементи на водонагревателите са свързани чрез зануляващи  проводници, със защитна клема на уреда. След достигане на зададената температура, терморегулаторът прекъсва захранващата верига на нагревателя.


Защита от превишаване на налягането - в уредите е вграден специален клапан, предпазващ конструкцията от евентуално повишаване на налягането на водата във водосъдържателя над определена стойност. В такъв случай мембраната на клапана се разкъсва и от отвеждащата тръба на клапана водата изтича вън от уреда.

Характеристики:
- Номинална мощност: 6,5  kW
- Два нагревателни елемента: 3,5 kW + 3,0 kW
- Двоен светещ влагозащитен ключ
- Три степени на мощност
- Окомплектован с шнур за свързване към инсталационен контакт
- Работи на монофазен ток
- Напрежение: 220-230 V
- Номинално налягане: 0 mPA
- Клас на енергийна ефективност: A
- Годишно потребление: 496 (kWh/годишно)
- Товаров профил: XXS
- Размери: 232 x 145 x 85 мм
- Тегло: 2
- Инжинерна диаграма: Виж (тук)

149.00 лв.
цена без ДДС: 124.17 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Елдом
  • Код: 050787
Преглеждания: 927
на 12 вноски по 14.67 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.