МЕНЮ
Вашата количка

Бойлер Style 80 л емайлиран - Елдом 72268 WN

Бойлер Style 80 л емайлиран - Елдом 72268 WN

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

При този стилен модел балансирахме конкурентно ниска цена с всички функции и възможности, които се очакват от стандартен електродомакински бойлер. Водосъдържателят е с покритие от устойчив на високи температури  емайл с повишено съдържание на цирконий. Притежава антикорозионна защита - магнезиев анод с голяма маса защитава целия обем на водосъдържателя от корозивни процеси.

Характеристики:
- Обем: 80 л
- Клас на енергийна ефективност: C
- Годишно потребление: 1337 (kWh/годишно)
- Емайлиран водосъдържател
- Мощност 3000 W
- Напрежение: 220-230 V
- Номинално налягане: 0.6 MPa
- Диаметър на тръбите: 1/2
- Размери: 1133 x 387 x 410 мм
- Тегло:  22,9 кг

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

299.00 лв.
цена без ДДС: 249.17 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Елдом
  • Код: 050783
Преглеждания: 593
на 12 вноски по 29.43 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.