МЕНЮ
Вашата количка

Смесител за умивалник Roca - Atlas Cold Start А5А3790C00

Смесител за умивалник Roca - Atlas Cold Start А5А3790C00

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Смесител за умивалник Roca - Atlas Cold Start А5А3790C00. Искрящ дълготраен блясък благодарение на хромното покритие, осигуряващо абсолютно гладка повърхност, устойчива на замърсяване и потъмняване.

Колекция Atlas - отличаваща се с елегантност и разнообразие, разполага с ограничител на дебита 5 литра в минута, а също и с иновативната технология Cold Start, която гарантира по-голямо пестене на вода и енергия.

Характеристики:
- Вид монтаж: Стоящ
- Висок чучур
- Включени гъвкави захранващи връзки
- Дебит (л/мин - 3 бара): 5
- Място за инсталиране: Умивалник
- Покритие: Хром
- Резба на входната тръба за вода (мм): 3/8"
- Спестяване на вода и енергия
- Студена вода при средно положение на ръкохватката
- Тип глава: Керамична
- Тип смесител: Едноръкохваткови


226.00 лв.
цена без ДДС: 188.33 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Roca
  • Код: 039780
Преглеждания: 650
на 12 вноски по 22.25 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.