МЕНЮ
Вашата количка

Лазурен лак 2 в 1

Лазурен лак 2 в 1

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Защитен лазурен лак и грунд, на базата на разтворители, предназначен за всички видове дървесина. Подходящ за употреба на закрити и открити места, при условия на висока температура или влажност. Може да бъде използван в система с Яхтен лак.
Идеален за защита и декориране на тераси, гаражни врати от дърво, огради и други дървении. При употреба на закрито е подходящ за декориране и защита на тавани, дървени конструкции, дървени фиксиращи елементи, ламперии, вътрешни стени, дървени обшивки, парапети и др.


Основни характеристики:
Импрегнационен грунд и лак за дърво в един продукт
- Повишава защитата на дървото срещу атмосферни фактори и UV лъчи
- Намалява съхненето на дървото и неговото раздуване
- Подчертава естествената структура на дървото


Технически характеристики:
- Цвят: прозрачен сатен
- Разход: 15 кв.м / л / слой
- Време за съхнене: 10 часа при 23 ± 2 ° С
- Приложение: четка, в два слоя
- Разреждане: с разредител D551
- Опаковка: 0,75 л

12.82 лв.
цена без ДДС: 10.68 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Kober
  • Код: 028458
Преглеждания: 4530

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.