МЕНЮ
Вашата количка

Водоразтворим лак АКВА - Селт

Водоразтворим лак АКВА - Селт

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Представлява бързосъхнещ водоратворим лазурен лак на основата на 100% акрилатна дисперсия. Предназначен е за декоративна защита на изделия от дърво, експлоатирани на открито и закрито. Образуваното покритие е устойчиво на влага, атмосферни влияния и механични въздействия. Изсъхва бързо, без да отделя неприятен мирис при съхненето.

Характеристики:
- Състав: в
исококачествена акрилатна дисперсия, вода, пигменти и адитиви
- Начин на употреба: преди употреба лака се разбърква добре, при необходимост се разрежда с вода. Нанася се на почистени, сухи основи. Нанася се с четка или валяк
- Разреждане: доставя се готов за употреба, при нужда се разрежда с до 5% вода
- Опаковка: 750 гр.
- Разход: разходната норма е различна, в зависимост от основата, варира от 100 до 150 гр/кв.м

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
9.43 лв.
8.48 лв.
цена без ДДС: 7.07 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Selt
  • Код: 003743
Преглеждания: 7946

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.