МЕНЮ
Вашата количка

Полиуретанова пяна с противопожарна добавка - Wurth

Полиуретанова пяна с противопожарна добавка - Wurth

За уплътняване, запълване, лепене, изолация и монтаж (електрически инсталации, врати, сейфове и др.). Пяната прилепва към повечето строителни материали като дърво, бетон, тухла и метал. Не залепва към полиетилен, силикон и PTFE.


Начин на употреба:
Повърхностите трябва да са чисти и обезмаслени. Сухите и порьозни повърхности да се навлажнят преди полагането на пяната. Оптималната работна температура на околната среда е 20°C - 25°C. При по-ниска температура, флаконът трябва да се затопли в съд с топла вода (до 40°C) за около 20 минути. При попълване на фуги по-широки от 5см, пяната трябва да се полага на слоеве, като всеки слой след втвърдяване на предходния. Втвърдяването на пяната може да бъде ускорено като екструдираната пяна се напръска с вода. След втвърдяване, пяната задължително трябва да се защити от UV-лъчи. Втвърдената пяна може да се изрязва, боядисва, покрива с мазилка и др.


Предоставените инструкции за употреба и експлоатация са препоръчителни и са базирани на проведени тестове и опити. Поради наличието на многобройни приложения на продуктите, условия за съхранение и експлоатация, не поемаме отговорност за конкретен резултат, получен след употребата на продукта.


Характеристики:
- Опаковка: 750 мл
- Максимална Температурна устойчивост: +90°С
- Минимална Температурна устойчивост: -40°С
- Плътност във фуга, 3x10cm (WGM106): 21-25 кг/м³
- Престава да лепи след (TM 1014): 8-12 минути
- Може да се реже (TM 1005): <45 минути
- Време за втвърдяване: 8 ч
- Якост на натиск (TM 1011, навлажнена повърхност): >10 kPa
- Якост на опън: ≥9 N/мм²
- Термопроводимост (EN 12667, TM 1020): 0,033 W/(m·K)
- Клас на издръжливост на пожар (DIN 4102-1): B3
- Срок на годност: 12 месеца


*Техническа карта (виж тук)

26.49 лв.
цена без ДДС: 22.08 лв.
  • Наличност: В наличност
  • WURTH
  • Код: 024204
Преглеждания: 101
Промо пакет - Силикон, шпатула и спрей за заглаждане

Пакетна цена: 17.80 лв. 18.74 лв.

Спестявате: 0.94 лв.

Опции

Универсален неутрален силикон - Bostik

Универсален неутрален силикон - Bostik

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.