МЕНЮ
Вашата количка

LED Диодна Крушка - AF60

LED Диодна Крушка - AF60

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Модерна крушка А60 с висока мощност и много голям светлинен поток. Технологията COG - светлодиодният компонент се монтира върху стъклена подложка. Подложките са под формата на стълбчета, а броят им е различен за различните мощности на Flick LED. COG технологията прави лампите визуално близки до еквивалентите им с нажежаема жичка А60.

Характеристики:
- Мощност: 9,5 W
- Захр. напрежение: 230 V
- Лумени (lm): 1200 lm
- Келвини: 3000 K (топла светлина)
- Живот: 25 000 ч.
- Размери: ф 60 х 105 мм.
- Цокъл: Е27
- Клас енерго ефективност: А++
- Разпръскване на светлината на 360°
- Гаранция: 24 месеца

4.20 лв.
цена без ДДС: 3.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • VIVALUX
  • Код: 031668
Преглеждания: 1925

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.