МЕНЮ
Вашата кошница

LED луна CAPRI 3 WHITE - Квадратна

LED луна CAPRI 3 WHITE - Квадратна

LED панел CAPRI 3White се използва за вграден монтаж при интериорно осветление. Иновативната при този продукт е концепцията 3White, която се изразява в възможността за работа с 3 цветни температури - 4500К, 3000К и 6000К, в зависимост от свързването при монтаж. LED панел CAPRI 3White при закупуване е свързан за използване с цветна температура-4500К, която при желание може да се промени при монтаж или след време на 3000К или 6000К. Продуктът е произведен от висококачествени материали, безопасни при употреба и отговарят на европейските изисквания и директиви, маркировка - СЕ.

Характеристики:
- Мощност: 6W / 12W / 18W / 24W / 30W
- Напрежение: 230V
- Цветна температура: 3 WHITE
- Ъгъл на светене: 120°
- Влагозащита: IP44
- Часове живот: 50000 h
- Гаранция: 3 години

- Лумени:
  6W / 3 White - 600 lm
  12W / 3 White - 1200 lm
  18W / 3 White - 1800 lm
  24W / 3 White - 2400 lm
  30W / 3 White - 3000 lm

  - Размери:
  6W - 110 x 110 х 30 мм
  12W - 150 x 150 х 30 мм
  18W - 175 x 175 х 30 мм
  24W - 175 x 175 х 30 мм
  30W - 225 x 225 х 30 мм

Монтаж:
- Монтажът се извършва само при изключено захранване.
- Изрязва се подходящ отвор в окачения таван.
- При желание за цветна температура различна от 4500К се променя свързването.
- Драйвера се свързва със захранването.
- LED панелът се монтира в отвора на тавана чрез клипсовете.


12.99 лв.
цена без ДДС: 10.83 лв.
  • Наличност: В наличност
  • 2 R
  • Код: 035229
Преглеждания: 1057

Опции

Промо пакет - LED лента

Пакетна цена: 41.36 лв. 45.96 лв.

Спестявате: 4.60 лв.

Опции

LED лента DC 12V 5050 - RGB

LED лента DC 12V 5050 - RGB

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОСТАВКА

Доставка с куриер. Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1 до 2 работни дни, но не повече от 10 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката. Продуктите, които са упоменати че са "по заявка" се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш колега, ще се свърже с вас след пускането на заявката. Освен това, срока на доставка може да бъден уточнен в описанието на продуктите, в тези случаи именно той трябва да се вземе в предвид. Фирма "СУХСТРОЙ" ЕООД има договорени отношения с куриерска фирма Еконт и предоставя възможност за доставка до офис на Еконт или до адрес на получателя, предварително зададен от клиента на www.suhstroi.com

С услугата "ПРЕГЛЕД" може да отворите и прегледате съдържанието на пратката, преди да я заплатите, за да се уверите в нейната цялост, както и дали отговаря на предоставеното описание.

СУХСТРОЙ ЕООД носи материална отговорност в случаите на повреда, загуба или кражба на пратката. Отговорността зависи от това дали сте прегледали съдържанието на пратката, преди да я заплатите. Ако не сте се възползвали от опцията "ПРЕГЛЕД" в офис на ЕКОНТ, СУХСТРОЙ ЕООД не носи материална отговорност в изброените по-горе случаи.

Фирмен превоз СУХСТРОЙ. Предлагаме фирмен превоз, чиито цена и срок на доставка се уточнява допълнително, след контакт с нас. Специално за клиенти от гр. Пазарджик - предлагаме безплатна доставка с фирмен превоз на стока в рамките на гр. Пазарджик за покупки над 240 лв., а за покупка на стойност под 240 лв. - цената за доставка е 12 лв.

Получаване от склада. Може да получите поръчката си в склада ни в гр. Пазарджик, 4400 бул. Александър Стамболийски 190. Необходимо е да имате направена поръчка и наш служител да се е свързал с Вас, за да  потвърди кога може да получите стоката.

Запазваме правото си да променим срока за доставка, при възникване на непреодолими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да ви уведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.

Начини за плащане:
- Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
- Банкова карта (VISA, MasterCard)
- Банкова сметка
- PayPal


Очаквайте скоро:
- ePay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.